.

.

17V-20V 1A AC ADAPTER CHALGER 1000MA за Bose SoundLink 1 2 3 Мобилен звучник 404600 306386-101 17V 20V 1A US PLUG

17V-20V 1A AC ADAPTER CHALGER 1000MA за Bose SoundLink 1 2 3 Мобилен звучник 404600 306386-101 17V 20V 1A US PLUG

DEN 0.33

Износ
Залиха

17 V-20 V 1 A. Полнач за адаптер за наизменична струја. За Bose Sound Link 1 2 3. Bose Sound Link 1 2 3 Мобилен звучник 404600 306386-101. 17 V-20 V 1 A напојување. 17 V-20 V 1 A. Полнач за адаптер за наизменична струја. За Bose Sound Link 1 2 3. Bose Sound Link 1 2 3 Мобилен звучник 404600 306386-101. 17 V-20 V 1 A напојување. 17 V-20 V 1 A AC ADAPTER CHALGER 1000 MA за Bose Sound Link 1 2 3 Мобилен звучник 404600 306386-101 17 V 20 V 1 A US PLUG 100% NEW NEW 100 V-240 V AC до DC напојување со напојување * Влез : 100 V ~ 240 V, 50 ~ 60 Hz * Излез Податоци : 17 V-20 V 1 A * DC Големина на приклучокот : 5,5 * 2,5мм Надворешен дијаметар : 5,5мм. Внатрешен дијаметар : 2,5мм (исто така се вклопуваат 5,5 * 2.1мм) * Должина на кабелот : 110см +/- 1cm * Спецификации на приклучокот : us plug * Конектор за адаптери : внатре позитивно ( +). Надворешен негативен (-) пакет вклучувајќи : 1 компјутер x адаптер, 1pc x бела кутија за Bose Sound Link 1 2 3 Мобилен звучник III II.

Карактеристики

Производи во категоријата