.

.

Подреден 19.2V барел врв AC/DC адаптер компатибилен со Verilux Happylight VT22 VT22WW3 VT22AC LUCENT LED светла среќна светлина терапија ламба 19.2VDC 650MA DC19.2V 0,65A Полнач за напојување PSU PSU Полнач

Подреден 19.2V барел врв AC/DC адаптер компатибилен со Verilux Happylight VT22 VT22WW3 VT22AC LUCENT LED светла среќна светлина

DEN 0.67

Износ
Залиха

(Забелешка : w/ барел ✅ тркалезен приклучок. Не USB ❌ конектор. Некој можеби го купил по грешка. Ве молиме, проверете дали е компатибилност со вашата единица. Благодарам. OVP, OCP, SCP заштита (OVP : Заштита на излез на напон. OCP : Над струја за заштита на излезот. SCP : Заштита на излез на краток спој). Тестирани единици. Во одлична работна состојба. Поднесена поврат од 30 дена. 24 месеци размена. Up Bright New Global AC / DC Adapter Compatible with Verilux Happy Light Lucent VT22 VT22 WW3 VT22 AC LED Bright Happy Light Therapy Lamp 19 V 19.2 V +19 V DC19 V 19.0 V 19 Volt 19.2 Volts 19 VDC 19.2 VDC 19 V 19.2 VDC 0.65 A 1 A 650m A Power Supply Cord Cable PS Wall Полнач за домашни батерии се мрежи PSU (w/ барел ✅ тркалезен приклучок. Не USB ❌ конектор. Некој можеби го купил по грешка. Ве молиме, проверете дали е компатибилност со вашата единица. Благодарам.). ⚠ !!! Белешка : Овој полнач е за употреба само со Verilux Happylight Lucent VT22 и не е компатибилен со други модели. (Забелешка : w/ барел ✅ тркалезен приклучок. Не USB ❌ конектор. Некој можеби го купил по грешка. Ве молиме, проверете дали е компатибилност со вашата единица. Благодарам. OVP, OCP, SCP заштита (OVP : Заштита на излез на напон. OCP : Над струја за заштита на излезот. SCP : Заштита на излез на краток спој). Тестирани единици. Во одлична работна состојба. Поднесена поврат од 30 дена. 24 месеци размена. Up Bright New Global AC / DC Adapter Compatible with Verilux Happy Light Lucent VT22 VT22 WW3 VT22 AC LED Bright Happy Light Therapy Lamp 19 V 19.2 V +19 V DC19 V 19.0 V 19 Volt 19.2 Volts 19 VDC 19.2 VDC 19 V 19.2 VDC 0.65 A 1 A 650m A Power Supply Cord Cable PS Wall Полнач за домашни батерии се мрежи PSU (w/ барел ✅ тркалезен приклучок. Не USB ❌ конектор. Некој можеби го купил по грешка. Ве молиме, проверете дали е компатибилност со вашата единица. Благодарам.). ⚠ !!! Белешка : Овој полнач е за употреба само со Verilux Happylight Lucent VT22 и не е компатибилен со други модели. Up Bright New Global AC / DC Adapter Compatible with Verilux Happy Light Lucent VT22 VT22 WW3 VT22 AC LED Bright Happy Light Therapy Lamp 19 V 19.2 V +19 V DC19 V 19.0 V 19 Volt 19.2 Volts 19 VDC 19.2 VDC 19 V 19.2 VDC 0.65 A 1 A 650m A Power Supply Cord Cable PS Wall Полнач за домашни батерии Mains PSU (w/ барел ✅ тркалезен приклучок. Не USB ❌ конектор. Некој можеби го купил по грешка. Ве молиме, проверете дали е компатибилност со вашата единица. Благодарам.) Cecccrohs 100-240.

Карактеристики

Производи во категоријата