.

.

AFKT 9V AC/DC адаптер за Innov Model: IVP0900-2000 IVPO900-2000 IVP09002000 IVPO9002000 Икона Дел Модел: 337717 одговара на NordicTrack GX 2,7 GX2.7 GX2.7 GX27 Bike 9VDC

AFKT 9V AC/DC адаптер за Innov Model: IVP0900-2000 IVPO900-2000 IVP09002000 IVPO9002000 Икона Дел Модел: 337717 одговара на

DEN 2.00

Износ
Залиха

Влезен напон со широк свет 100-240 VAC 50/60 Hz. OVP, OCP, SCP заштита (OVP : Заштита на излез на напон. OCP : Над струја за заштита на излезот. SCP : Заштита на излез на краток спој). Тестирани единици. Во одлична работна состојба. Проверете го вашиот модел дали е ист како списокот пред да го купите. Ние не прифаќаме одговорност ако купите погрешни производи. Ви благодарам!. AFKT 9 V AC/DC адаптер за Innov Model : IVP0900-2000 IVPO900-2000 IVP09002000 IVPO9002000 Икона Дел Модел : 337717 одговара на Nordic Track GX 2,7 GX 27 GX2.7 GX27 Bike 9 VDC (не FIT 6 VDC излез). AFKT 9 V AC/DC адаптер за Innov Model : IVP0900-2000 IVPO900-2000 IVP09002000 IVPO9002000 Икона Дел Модел : 337717 одговара на Nordic Track GX 2,7 GX 27 GX2.7 GX27 Bike 9 VDC (не FIT 6 VDC излез).

Карактеристики

Производи во категоријата