.

.

Адаптер за испраќање 5V AC/DC + кабел за полнење со USB тип Ц компатибилен со Babysense V65 v65-1us Видео 5 HD бебе монитор 720p HD Audio + 5V 5VDC 1A 5.0V 1.0A 5Volts напојување на кабел за напојување ?

Адаптер за испраќање 5V AC/DC + кабел за полнење со USB тип Ц компатибилен со Babysense V65 v65-1us Видео 5 HD бебе монитор

DEN 1.00

Износ
Залиха

Влезен напон со широк свет 100-240 VAC 50/60 Hz. OVP, OCP, SCP заштита (OVP : Заштита на излез на напон. OCP : Над струја за заштита на излезот. SCP : Заштита на излез на краток спој). Тестирани единици. Во одлична работна состојба. Подреденост 30 дена гаранција за враќање на парите. 1 целосна гаранција за услуга. Адаптер за AC / DC AC / DC AC / DC AC / DC AC / DC Адаптер + USB-кабел за полнење компатибилен со Babysense V65 V65-1 US Видео 5 "HD бебе монитор 720p HD Audio 5 VDC 1000 MA 5.0 W DC5 V 1 A 5 W 5.0 V 1.0 A 1.0 A Префрлување на електрична енергија Кабел за напојување на кабел за напојување Полнач за батерии се мрежи PSU (W / USB приклучок Крај. Не, врв на приклучокот за барел. 1 US Видео 5 "HD Baby Monitor 720p HD Audio 5 VDC 1000 MA 5.0 W DC5 V 1 A 5 W 5.0 V 1.0 A Префрлување на напојување кабел кабел за кабел за домашни батерии за полнач за батерии PSU (W/ USB приклучок. Со вашата единица. Благодарам.) Cecccrohs 100-240.

Карактеристики

Производи во категоријата