.

.

F&засилувач; Д Алатка Компанија 57804 5 Флејта Променлива Спирала со 0.030 -0.035 Агол Радиус, 3/4 Намалување Дијаметар, 3/4 Дијаметар На Стеблото, 1 1/2 Флејта Должина, 4 Вкупната

F&засилувач; Д Алатка Компанија 57804 5 Флејта Променлива Спирала со 0.030 -0.035 Агол Радиус, 3/4 Намалување Дијаметар, 3/4

DEN 1.67

Износ
Залиха

5 Флејта Променлива Хеликс - Агол Радиус. Исечете Диа-3/4 Стебло Диа-3/4 ЛОК - 1 1/2 Оал-4 Аголен Радиус -.030-.035. Достапно во Хсс, Кобалт и Карбид. Произведено во САД. Достапно со нецентрален и централен единечен и двоен крај. 2, 3, 4 и повеќе флејта lh и RH сече И LH И RH Спирала.

Карактеристики

Производи во категоријата