.

.

OTC 4547A -35 предно тркало на оски на орев - 35мм, погон од 1/2 инчи

OTC 4547A -35 предно тркало на оски на орев - 35мм, погон од 1/2 инчи

DEN 0.33

Износ
Залиха

35мм предно тркало со оски на орев. Екстра долги, 1/2 инчен погон на хром молибден штекер. За употреба со тешки работи при отстранување и инсталирање на оски ореви. Користете со лента, лента за прекинувачи или клуч за вртежен момент. Продадени индивидуално. 35мм предно тркало со оски на орев. Екстра долги, 1/2 инчен погон на хром молибден штекер. За употреба со тешки работи при отстранување и инсталирање на оски ореви. Користете со лента, лента за прекинувачи или клуч за вртежен момент. Продадени индивидуално. OTC 4547 A-35 е штекер за орев од оска од 35мм FWD. Тоа е екстра долги, 1/2 "погон на хромирано приклучок за глувци за употреба со тешка употреба при отстранување и инсталирање на оски ореви. Користете со лента, лента за прекинувачи или клуч за вртежен момент. Вредноста е во јадрото на OTC алатката и опремата Портфолио. Без разлика дали станува збор за едноставна поправка или најсложена загриженост за подигнување, овие наградувани алатки универзално ги решаваат проблемите побрзо, а по подобра вредност, од која било друга линија на производи. Без разлика дали станува збор за специјализирана алатка или уникатна опрема за услуги, ОТЦ ги обезбедува ОТЦ Врвни решенија за современите предизвици во автомобилската услуга, додека ја зголемуваат продуктивноста на техничарите и профитот на продавниците. Техничарите се решавачи на проблеми кои не се плашат од пот на своите веѓи и маснотии на рацете. Тие обезбедуваат високо квалитетни услуги кои бараат алатки со висок квалитет. Кога им се потребни Сигурна алатка, тие знаат дека можат да зависат од алатките преку шалтер.

Карактеристики

Производи во категоријата