.

.

Tool Продавница / Алатка За Извлекување Замаец за 1997 Маринер 90 КС 7090411ФД, 7090412ФД, 7090472ФД Брод

Tool Продавница / Алатка За Извлекување Замаец за 1997 Маринер 90 КС 7090411ФД, 7090412ФД, 7090472ФД Брод

DEN 639.84

Износ
Залиха

Алатката За Замена На Замаецот За замаец За 1997 Маринер 90 КС 7090411ФД, 7090412ФД, 7090472фд Брод. Спецификации-Големина Алатка Тема : 1 1/2 " -16 ТПИ. Големина На Навој На Завртки : 5/8 " -18 ТПИ. Погледнете ги сликите 2 доаѓа како што е прикажано на првата слика. Алатката го отстранува замаецот од коленестото вратило додека го штити коленестото вратило. Одговара/За Многу Меркур, Морнар, Трка, Спортџет затоа, ги охрабруваме сите клиенти целосно да ги разгледаат информациите дадени во оваа листа пред купувањето. Ништо не е полошо од тоа да мора да вратите производ, верувајте ни..го добиваме. Ајде да работиме заедно за да го избегнеме ова! Ако не сте сигурни дали ова е точниот производ за вашата единица, ве молиме прашајте. Ако побарате помош, ќе ни требаат што е можно повеќе од следниве информации, доколку е применливо, за да ви помогнеме да го пронајдете производот што го барате : Модел и/или Под-Модел Спецификации и / Или Тип Број Код и / Или Сериски Број Година Мотор Коњски Сили нашите познавања специјалисти за производи секогаш се подготвени да ви помогнат да ја потврдите опремата на производот. Остани цврст, пријателе. - Персоналот наop-Продавницата.

Карактеристики

Производи во категоријата