.

.

Исланд знаме извезено железо/шие на лепенка Рејкјавик облека за вез

Исланд знаме извезено железо/шие на лепенка Рејкјавик облека за вез

DEN 3.33

Износ
Залиха

Исланд знаме извезено железо / шие на лепенка Рејкјавик облека за везови. Висина од 7,2 см и висина од 4,9 см. Исланд знаме извезено железо / шие на лепенка Рејкјавик облека за везови. Висина од 7,2 см и висина од 4,9 см. Како да се пеглате на лепенка, ја поставите крпата на рамна, отпорна на топлина, како табла за пеглање. За да се осигура дека предметот ќе обезбеди добра површина за лепенката, прво железо. Ако тоа е ранец или друга ставка што е тешко да се пегла, дајте се од себе за да го организирате, така што делот од ткаенината што ќе ја прими лепенката е рамна против тврда површина. Ставете ја лепенката во позицијата што ја одбравте. Лепичката страна треба да биде рамна против основната ткаенина. Бидете сигурни дека лепенката не е искривена. На извезени закрпи, леплива страна е долната страна. Загрејте го железо. Свртете го на најжешкото поставување што може да ја толерира ткаенината. Осигурете се дека опцијата „пареа“ е исклучена и дека вашето железо не е полно со вода. Ставете тенка крпа над лепенката. Внимавајте да не ја нарушите позицијата на лепенката. Крајот ќе го заштити самата лепенка и околната ткаенина. Поставете го загреаното железо над лепенката и притиснете надолу. Држете го железото таму околу 15 секунди. Нанесете колку што можете повеќе притисок со цврсто притискање надолу. Извадете го железото и оставете ја лепенката да се излади. Подигнете ја крпата и проверете дали лепенката е фиксирана безбедно со нежно триење на работ со прст, обидувајќи се да го кренете. Ако малку се крева, заменете ја крпата и притиснете го со железо повторно 10 секунди.

Карактеристики

Производи во категоријата