.

.

Забава Креп Хартија Стримери 6 Ролни И Среќен Роденден Балон Банер 16 Инчен Злато

Забава Креп Хартија Стримери 6 Ролни И Среќен Роденден Балон Банер 16 Инчен Злато

DEN 2.33

Износ
Залиха

Секоја ролна долга 82 стапки широка 1,8 инчи : 6 живописни бои, златна (1 ролна), темно зелена (1 ролна), светло зелена (1 ролна), вар зелена (1 ролна), бела слонова коска (1 ролна). ЗЛАТЕН БАЛОН ЗА СРЕЌЕН РОДЕНДЕН : Пакетот вклучува 1 КОМПЛЕТ златен балон од 16 инчи среќен роденден (вкупно 13 балони за среќен роденден букви), слама за инфлација (1), балонска лента (1), идеални балони за роденден , балони за среќен роденден , балони за роденден , балон за роденден , балон со фолија за среќен роденден, балони за среќен роденден милар. Секоја ролна долга 82 стапки широка 1,8 инчи : 6 живописни бои, златна (1 ролна), темно зелена (1 ролна), светло зелена (1 ролна), вар зелена (1 ролна), бела слонова коска (1 ролна). ЗЛАТЕН БАЛОН ЗА СРЕЌЕН РОДЕНДЕН : Пакетот вклучува 1 КОМПЛЕТ златен балон од 16 инчи среќен роденден (вкупно 13 балони за среќен роденден букви), слама за инфлација (1), балонска лента (1), идеални балони за роденден , балони за среќен роденден , балони за роденден , балон за роденден , балон со фолија за среќен роденден, балони за среќен роденден милар. Забава Зелена Креп Хартија Стримери 6 Ролни И Среќен Роденден Балон Банер 16 инчен злато.

Карактеристики

Производи во категоријата