.

.

1-1/2 х 1-1/2 Алуминиумски Агол 6061, Должина Од 8 Инчи, Залиха На Мелница Т6511, Дебела 1/4

1-1/2 х 1-1/2 Алуминиумски Агол 6061, Должина Од 8 Инчи, Залиха На Мелница Т6511, Дебела 1/4

DEN 1.00

Износ
Залиха

Дебелина : 1/4 инчи. Должина : 8 инчи. Тип На Материјал : 6061 Алуминиум За Општа Намена. Заврши : Неполиран (Мелница). Спецификација : АСТМ Б221. 6061 алуминиумот е лесна алуминиумска легура за општа намена која лесно може да се обработи или завари. Има висока отпорност на корозија и одличен сооднос тежина-сила. Темпераментот Т6511 исто така значи дека е термички обработен за дополнителна јачина (Јачина на Принос : 35.000 пси). Овој алуминиум 6061 ги исполнува спецификациите НА АСТМ Б221.

Карактеристики

ASTM B221 :

Производи во категоријата