.

.

Линхан 12v 1500MAH NI-CD Замена На Батеријата Компатибилен СО ХИТ:EB1230X EB1233X 320386 320387 320388 320606 320608 320686

Линхан 12v 1500MAH NI-CD Замена На Батеријата Компатибилен СО ХИТ:EB1230X EB1233X 320386 320387 320388 320606 320608 320686

DEN 0.33

Износ
Залиха

Questure sefture : Користењето на ни-цд батерии со висока стапка,користејќи ја најновата технологија,може да спречи преполнување,прекумерно празнење,прегревање,безбедно и издржливо,без мемориски ефект,е одличен алтернативен производ. Qurialibulity q : Дури И во екстремна околина+40°/-3°C(+128°F/-63°F), најновата и сигурна технологија му овозможува на батерискиот пакет и неговата стабилност да обезбедат нормално функционирање. Quetible q : Компатибилен СО ХИТ 12v безжична алатка батерија : ,320386,320387,320388,320606,320608,320686,321652,322434,322629,323226,324279,324360,324361,324362 E1215. Qurferformance® : Користење батерии од а-класа, батерии од претходната генерација, под ист капацитет,времето на работа е посилно и потрајно од претходната генерација,со што се подобрува ефикасноста и практичноста на корисникот. Quastare quastare : Одбијте лажни етикети,строго следете го производството на етикетата за капацитет,до 12 месеци гаранција, 1месечно враќање безгрижно. Опис на производот име На Производот : ПОГОДИ 12v Капацитет : 1500mah Боја На Производот : Црна Одговара за АЛАТКИ ЗА ХИТ : C5 D,CD4 D,CL13 D,DB12 DM2,DH15 D2,DH15 DV,DN12 DYK,DN12 DYK,DN12 Y,DW18 D,DS10 DTA,DS 10 DVA,DS12 DM,DS12 DM,DS12 DM2,ds12dv DS12 DVB,ds12dvb2,Ds12dvb2ks,DS12 DVF,DS12 DVF2,DS12 DVF3,FDS12 DVC,FDV12 DV,R9 D,RB18 D,UB12 DL,UB 5 D,WP12 DA,FWH12 DC2,FWH12 DC3, fwh12dc4 FWH12 DD,FWH12 DF,WH12 DAF,WH12 DAF2,WH12 DC,WH12 DM,WH12 DM2,WH12 DM2 K,WH12 DMR,WH12 DMR2,WR12 DAF,WR12 DAF2,WR12 DM,WR12 DM2,WR12 DMR,C5 D,CD4 D,CL13 DDB12 DM2,DH15 D2,DH15 DV,DN12 DY,DN12 DYK,DN12 Y,DW18 D,FDS12 DVC,FDV12 DV,R9 D,RB18 D,UB12 DL,UB5 D,WP12 DA,DS10 DTA,DS10 DVA,DS12 DM,DS12 DM2,ДС12ДВ DS12 DVB,DS12 DVB2,DS12 DVB2 KS,DS12 DVF,DS12 DVF2,DS12 DVF3,FWH12 DC2,FWH12 DC3,FWH12 DC4,FWH12 DD,FWH12 DF,WH12 DAF,WH12 DAF2,WH12 DC,WH12 DM,WH12 DM2 WH12 DM2 K,WH12 DMR,WH12 DMR2,WR12 DAF,WR12 DAF2,WR12 DM,WR12 DM2,WR12 DMR Одговара ЗА ХИТ battery : EB1212 S,EB1214 L,EB1214 S,EB1220 BL,EB1220 HL,EB1220 HS,EB1220 RS,EB1222 HL,EB1226 HL,EB1230 HL,EB1230 R,EB1230 X,EB1233 X 320386,320387,320388320606,320608,320686,321652,322434,322629,323226,324279,324360,324361,324362 EB1215 Предности на Батеријата Поголема моќност трае подолго во рамките на едно целосно полнење од другите КОРИСТИ НАЈКВАЛИТЕТНИ НИ-ЦД-ЌЕЛИИ,ОДЛИЧНИ ПЕРФОРМАНСИ. Во споредба со другите брендови со ист капацитет,времето на работа е подолго, а ефикасноста на работата е подолга. Користењето батерии Од Класа А,без мемориски ефект, може да ја зголеми ефикасноста на работата и да го намали Бројот На Предупредување за полнење : 1.Ве молиме целосно наполнете ја батеријата пред да го користите овој производ. 2.Ве молиме пополнете 3 циклуси на полнење и празнење пред да го користите овој производ,односно целосно наполнете три пати,а потоа испуштете три пати за да го завршите активирањето чекор 3.Ако имате какви било прашања,ве молиме контактирајте ја нашата услуга за клиенти навреме за да обезбедите техничка поддршка.

Карактеристики

Производи во категоријата