.

.

Камерон Сино Замена На Батеријата за Полнење одговара За кенвуд ТК260,ТК360,ТК270,ТК370, ТК272Г,ТК61, ТК370Г

Камерон Сино Замена На Батеријата за Полнење одговара За кенвуд ТК260,ТК360,ТК270,ТК370, ТК272Г,ТК61, ТК370Г

DEN 1.33

Износ
Залиха

Камерон Сино Замена На Батеријата за Полнење одговара За kenwood TK260,TK360,TK270,TK370,TK272 G,TK61, TK370 G (1800m Ah) Камерон Сино дизајниран специјално за вас. Сите Производи се Сертифицирани СО ISO9007, Ro HS и CE.

Карактеристики

Производи во категоријата