.

.

Сино Море Системи 1494 Панел 360 Додај-А-Батерија

Сино Море Системи 1494 Панел 360 Додај-А-Батерија

DEN 3.33

Износ
Залиха

Тип на прекинувач : M-ACR Реле За Автоматско Полнење (PN 7601) & M-Серија Прекинувач За Батерии (PN 6011), Номинален Напон : 12 V, Висина : 7,75 во (196,85 мм), Ширина : 4,88 во (123,95 мм), Длабочина : 3,25 во (82,55 мм). Го изолира Стартното коло од Колото На Куќата. Овозможува итно вкрстено поврзување помеѓу изолирани банки за батерии. Ја штити електрониката од попуштања и шила предизвикани од вртење на моторот. Тип на прекинувач : M-ACR Реле За Автоматско Полнење (PN 7601) & M-Серија Прекинувач За Батерии (PN 6011), Номинален Напон : 12 V, Висина : 7,75 во (196,85 мм), Ширина : 4,88 во (123,95 мм), Длабочина : 3,25 во (82,55 мм). Го изолира Стартното коло од Колото На Куќата. Овозможува итно вкрстено поврзување помеѓу изолирани банки за батерии. Ја штити електрониката од попуштања и шила предизвикани од вртење на моторот. Лесно управувајте со повеќе банкарски системи за батерии.

Карактеристики

Производи во категоријата