.

.

1975 Топс Фудбал Во Близина На Комплетен Сет ЕКС / МТ+

1975 Топс Фудбал Во Близина На Комплетен Сет ЕКС / МТ+

DEN 9920.00

Износ
Залиха

Прикажаните слики се вистинските скенирања на картичките што ќе ги примате. Картичките вклучени во овој сет ќе се продаваат за 847,73 долари доколку се купат одделно. Некои клучни играчи вклучени се : Лин Свон, Кен Рајли и Џимto. Овој 1975 Топс Фудбал Во Близина На Комплетен Сет содржи 331 картички, Во просек Одлична / нане 6 состојба. 100% Гаранција За Задоволство при сите набавки. За прашања во врска со нашите производи, ве молиме контактирајте не. Прикажаните слики се вистинските скенирања на картичките што ќе ги примате. Картичките вклучени во овој сет ќе се продаваат за 847,73 долари доколку се купат одделно. Некои клучни играчи вклучени се : Лин Свон, Кен Рајли и Џимto. Овој 1975 Топс Фудбал Во Близина На Комплетен Сет содржи 331 картички, Во просек Одлична / нане 6 состојба. 100% Гаранција За Задоволство при сите набавки. За прашања во врска со нашите производи, ве молиме контактирајте не. 1975 Топс Фудбал Во Близина На Комплетен Сет (Фудбалски Сет) ЕКС/МТ+. Фудбалскиот сет На Топс Од 1975 година се состои од вкупно 528 карти, од кои секоја е со димензии 2 € за 3€. Во најголем дел, освен дизајнот, комплетот беше значително сличен на она што компанијата го издаваше во изминатите неколку години. Фронтовите на картичките имаат голема фотографија на играчот со банер под кој се сместени името и лигата на тимот на играчот (АФЦ или НФЦ). Иконата за шлем на крајот од банерот ја содржи позицијата на играчот, а името на играчот се протега по дното на картичката. Грбот на картичката е вертикално ориентиран и дизајниран да личи на крајот на полето за играње. Пронајдени на задната страна на секоја картичка беа бројот на картичката, името на играчот, тимот и позицијата, виталната статистика, кратката биографија и прегледот на статистиката од година во година. Овој речиси комплетен сет не содржи дупликат картички. Купени одделно картичките во овој сет имаат вредност на раскинување од 847,73 долари.Овој речиси комплетен сет содржи 331 картичка од можните 528 картички. Ова не е комплетен сет. Картичките рангирани по Вредност : 1975 Блузи #459 - Лин Свон Нагласува : 5 - ЕКС 1975 Блузи #241 Кен Рајли : 6 - ЕКС/МТ 1975 Блузи #497 Џимto : 6 - ЕКС/МТ 1975 Блузи #132 Флојд Малку : 7 - НМ 1975 Блузи #96 Карл Маук : 8 - НМ/МТ 1975 топс #350 Отис Армстронг : 6 - Екс/Мт 1975 Топс #98 престон пирсон : 6 - Екс/Мт 1975 Топс #239 том греам : 8 - Нм/Мт 1975 топс #139 вили александар : 6 - Екс/Мт 1975 топс #250 ед Фланаган : 8 - Нм/мт 1975 ТОПС #160 кен андерсон : 6 - Екс/Мт 1975 Топс #393 Лари Волтон : 7 - НМ Сет дефект По Одделение : Број На Картички Во Сет 331 просечна ОЦЕНКА - пондерирана по вредност 6.32 - Екс/Мт+ Просечна Оценка - НЕНАМЕРНА 5.89 - Екс/Мт Одделение Дефект 8 - нм/МТ 6 7 - нм 93 6.5 - Екс/Мт+ 1 6 - ЕКС/МТ 128 5 - екс 65 4 - Вг/Екс 38 Цена Ако Се Купат Одделно $Сн : Фсет #4825704.

Карактеристики

Производи во категоријата