.

.

Кутија за ручек Бенто кутија за студентски канцелариски работник со двојно слој микробранова греење контејнер за контејнер за храна

Кутија за ручек Бенто кутија за студентски канцелариски работник со двојно слој микробранова греење контејнер за контејнер за

DEN 288.00

Износ
Залиха

Херметички, БПА бесплатно, микробранова безбедна, транспарентен капак, двојно ниво. Херметички, БПА бесплатно, микробранова безбедна, транспарентен капак, двојно ниво. Искористена, микробранова безбедна, оценка за храна и еколошки, безбедна машина за миење садови.

Карактеристики

Производи во категоријата