.

.

Campbell T7616302 CT Apex Bit, Vortex, 1 HXR12,25pk Hand Tools, стандард

Campbell T7616302 CT Apex Bit, Vortex, 1 HXR12,25pk Hand Tools, стандард

DEN 3.33

Износ
Залиха

Типичните намени вклучуваат капаци за тарп, клучни прстени, затворање на портите, знамиња и други домашни, фарма, рекреативни и морски апликации. Исто така идеален за поводници за миленичиња и вратоврска. Зградата на цинк умира. Не го надминувајте границата на работното оптоварување. Не користете за кревање или кревање над глава. Типичните намени вклучуваат капаци за тарп, клучни прстени, затворање на портите, знамиња и други домашни, фарма, рекреативни и морски апликации. Исто така идеален за поводници за миленичиња и вратоврска. Зградата на цинк умира. Не го надминувајте границата на работното оптоварување. Не користете за кревање или кревање над глава. Кембел нуди широко портфолио на производи на ланец и сродни компоненти што ги користат потрошувачите и професионалците во хардвер, земјоделство, градежништво, морска, енергија, рударство, производство и индустриски апликации. Со текот на годините, додадени се безброј производи, вклучувајќи жици јаже и фитинзи за ланец, хардвер со ланец со ланец, висококвалитетни блокови за справи, окови, куки и многу повеќе.

Карактеристики

Производи во категоријата