.

.

Мини село - Комплет за вкрстено бод. Голема табела. Sodastitch SO-K8

Мини село - Комплет за вкрстено бод. Голема табела. Sodastitch SO-K8

DEN 1.67

Износ
Залиха

„Мини село“ ја брои книгата за модели на вкрстени бод. Голема табела. - W 242 Count × H 372 Count. Кит - Оригиналниот дизајн на Содастич (произведен во Кореја), парче од 14 брои корејски бела Аида, повеќе од доволно придржани оригинални памучни памучни DMC и две игла за шиење - графиконот содржи табела во боја со симболи и конверзии на конец за DMC, ANC, yeidam. Модел отпечатен на англиски и корејски. Голема чиста решетка, табела во боја, повеќето дизајни содржат варијантни мотиви. 100% автентична шема на сода увезена од Кореја. Нова леток што никогаш не се користел - тоа потекнува од дом на чад. - Произведено во Кореја. Производ за сода бод. Ние сме официјален продавач на мало на Содастич. Ние не продаваме копии. Ние продаваме само оригинален дизајн.

Карактеристики

Производи во категоријата