.

.

Одборот за кршење на дрво од Паулоунија - 15 пакувања

Одборот за кршење на дрво од Паулоунија - 15 пакувања

DEN 799.20

Износ
Залиха

3/8 "Дебели табли за кршење, 8 3/4" x 11 1/2 ". Направено од кинеско дрво Паулоунија. Идеално за кршење на демонстрации и настани. Совршен за деца и почетници. Продадени индивидуално. 8 3/4 "x 11 1/2". Направено од кинеско дрво од Паулоунија. Идеално за кршење на демонстрациите и настаните. Совршен за деца и почетници. Продадени индивидуално. Изградете ја вашата доверба и подобрете ја вашата техника на кршење со оваа 3/8 "x 8-3/4" x 11-1/2 "Breakeable Board. Известување за ракување со такса за ракување Оваа цена на производи за испорака сега вклучува 10 $ по нарачка за ракување со нарачката за да се покрие додаденото ракување Трошоци од нашиот добавувач и се вклучени во трошоците за испорака прикажани. За повеќе информации во врска со оваа нова такса и да ги видите нашите политики, стапките на испорака, враќањето на информациите и графиконите за големина, видете ги информациите за нашиот продавач со кликнување на врската погоре, каде што ќе рече „Бродови од и продадени од опрема за боречки вештини директно“.

Карактеристики

Производи во категоријата