.

.

Дебел чајник Познат рачно изработен чајник Зиша за пиење чај сет за пиење 220 мл

Дебел чајник Познат рачно изработен чајник Зиша за пиење чај сет за пиење 220 мл

DEN 1.33

Износ
Залиха

Издржлива и разноврсна.Гонска и дексстерозна, тродимензионална елеганција. Оставете ги цвеќињата да цветаат и паѓаат, гранките и винова лоза се уште е удобно да се држат, не е лесно да се запалат рацете, и сето тоа е уредно и уредно. Прекрасна по изглед и исклучителен во декорацијата, има вредности на вредностите на ракотворби. На мрзливо попладне, дајте си утеха на вашата сопствена под топлото сонце. Погодно за употреба во најразлични сценарија, што ви дава подобро животно уживање. Издржлива и разноврсна.Гонска и дексстерозна, тродимензионална елеганција. Оставете ги цвеќињата да цветаат и паѓаат, гранките и винова лоза се уште е удобно да се држат, не е лесно да се запалат рацете, и сето тоа е уредно и уредно. Прекрасна по изглед и исклучителен во декорацијата, има вредности на вредностите на ракотворби. На мрзливо попладне, дајте си утеха на вашата сопствена под топлото сонце. Погодно за употреба во најразлични сценарија, што ви дава подобро животно уживање. Издржлива и разноврсна.Гонска и декстерска, тродимензионална елеганција. Цветовите цветаат и паѓаат, гранките и винова лоза се уште е удобно да се држат, не е лесно да се изгорат рацете, и сето тоа е уредно и уредно. и исклучителна во декорацијата, има благодарност за вредностите на ракотворби. На мрзливо попладне, дајте си утеха на сопствената под топлото сонце. Исклучено за употреба во најразлични сценарија, што ви дава подобро животно уживање. Попладневна чаша вклучена : 1 Teapot (исклучува други додатоци демо на сликата.) Белешки : Поради рачно мерење, дозволена е грешка од 0-1,5 см. Да се ​​доживеат фактори како што се различни светла за прикажување, има одредени грешки на сликата.small.small.small.small.small.small.small.small.small.small.small.small.small.small.small.small.small.small.small.small.small.small.small.small.small.small.small.small.small.small.small.small.small.small.small.small.small.small.small.small.small.small.small.small.small.small.small.small.small.small.small.small.small.small.small Спут, тродимензионално исправено, вода како стоење.

Карактеристики

Производи во категоријата