.

.

ГАУЧО-Пазар Нов [НОВ] Јерба Колега Куп Во собата. Автентично Стакло Завиткано Со Кожа со Алуминиумски Врвен Прстен. Вклучува бомбила

ГАУЧО-Пазар Нов [НОВ] Јерба Колега Куп Во собата. Автентично Стакло Завиткано Со Кожа со Алуминиумски Врвен Прстен. Вклучува

DEN 1.00

Износ
Залиха

МАТЕ СЕТ-Кожа Завиткани Стакло Колега Чаша. Вклучува бомбила (слама) со отстранлива глава на филтерот за лесно чистење. Нема Потреба Од Излекување. Чаша-внатрешноста на стаклото ја прави Јербата да го задржи својот оригинален вкус и го олеснува чистењето. Шиената кожна обвивка и дава на чашата не само термичка функција, туку и рустикална и елегантна завршница. Заедно со својата прекрасна форма, кожата додава убав стисок за совршен Партнер. Во Јужна Америка, купот мате исто така е именуван Како Поро или Поронго, сите доаѓаат од јазикот Кичуа На Инките, најголемата родна империја во Јужна Америка, за време на предколумбиското доба. ПРИДОБИВКИ - јерба мате има 90% повеќе антиоксиданси од зелениот чај, зголемувајќи ги количините на кислород во клетките на телото. Содржи витамини од Групата б неопходни за организмот, калиум и магнезиум. Неговите способности за релаксација на вазо ја зголемуваат циркулацијата на телото, намалувајќи ги срцевите заболувања. Големина-Мате тиква капацитет е 6 мл, со 3 Инчен ширина од 4 инчен висина и 2 инчен база (7 см ширина од 11 см висина и 5.5 см база). Бомбила (слама) долга 5,5" (14 см), со отстранлив филтер. Јерба мате лажица е 4,5" (11 см). ГАРАНТИРАН КВАЛИТЕТ - секој производ што го продава Пазарот Гаучо е 100% загарантиран. Ако се случи тоа, од која било причина, не сте целосно задоволни, ве молиме контактирајте не што е можно поскоро и дозволете ни да ги исправиме и измениме сите прашања. Ние сме посветени на 100% задоволство на клиентите. Секогаш можете да се потпрете На Гаучо-Пазарот. Ве молиме, внимавајте да ги следите лесните упатства за лекување пред употреба. МАТЕ СЕТ-Кожа Завиткани Стакло Колега Чаша. Вклучува бомбила (слама) со отстранлива глава на филтерот за лесно чистење. Нема Потреба Од Излекување. Чаша-внатрешноста на стаклото ја прави Јербата да го задржи својот оригинален вкус и го олеснува чистењето. Шиената кожна обвивка и дава на чашата не само термичка функција, туку и рустикална и елегантна завршница. Заедно со својата прекрасна форма, кожата додава убав стисок за совршен Партнер. Во Јужна Америка, купот мате исто така е именуван Како Поро или Поронго, сите доаѓаат од јазикот Кичуа На Инките, најголемата родна империја во Јужна Америка, за време на предколумбиското доба. ПРИДОБИВКИ - јерба мате има 90% повеќе антиоксиданси од зелениот чај, зголемувајќи ги количините на кислород во клетките на телото. Содржи витамини од Групата б неопходни за организмот, калиум и магнезиум. Неговите способности за релаксација на вазо ја зголемуваат циркулацијата на телото, намалувајќи ги срцевите заболувања. Големина-Мате тиква капацитет е 6 мл, со 3 Инчен ширина од 4 инчен висина и 2 инчен база (7 см ширина од 11 см висина и 5.5 см база). Бомбила (слама) долга 5,5" (14 см), со отстранлив филтер. Јерба мате лажица е 4,5" (11 см). ГАРАНТИРАН КВАЛИТЕТ - секој производ што го продава Пазарот Гаучо е 100% загарантиран. Ако се случи тоа, од која било причина, не сте целосно задоволни, ве молиме контактирајте не што е можно поскоро и дозволете ни да ги исправиме и измениме сите прашања. Ние сме посветени на 100% задоволство на клиентите. Секогаш можете да се потпрете На Гаучо-Пазарот. Ве молиме, внимавајте да ги следите лесните упатства за лекување пред употреба.

Карактеристики

Производи во категоријата