.

.

Аметрична 3535,2-11/16анси Конусна Черупка, 2-11/16 Инчен Отвор, 1/2Х13 НИШКИ За ЗАВРТКИ, 5 Круг На Завртки, 3,5 Длабочина На Черупка, 9,8 Фунти, 5/8х5/16 Клучни Седишта,

Аметрична 3535,2-11/16анси Конусна Черупка, 2-11/16 Инчен Отвор, 1/2Х13 НИШКИ За ЗАВРТКИ, 5 Круг На Завртки, 3,5 Длабочина На

DEN 3.00

Износ
Залиха

1-014-3535. 2-11/16АНСИ. 3535 АНСИ Конусна Черупка. 2-11/16" Создаден 1/2Х13 УНЦ Теми. 1-014-3535.2-11/16анси Аметричен Дел Број 309662 ШКУ Бр. 3535 АНСИ Конусна Черупка 2-11/16 Инчен Отвор 1/2Х13 UNC Сетови За Завртки 5 Круг На Завртки (А) 3,5 Длабочина На Черупка (Б) 9,8 Фунти 5/8х5/16 Наведената Цена на Клучното Седиште е за една Заострена Черупка со комплети завртки. Забелешка bsw bushing bores 2517, 3525 и 3535 се подготвени за 1/2 " x 12tpi BSW (Британски Стандард витворт нишка) се користи во Европа, и не се заменливи СО ANSI Чаури. Забелешка АНСИ Чаури користат АНСИ 1/2-13 УНЦ (Американски) теми. Само големини на черупка 2517, 3525 и 3535 користат 1/2 инчни незаменливи АНСИ нишки. Ова е Оригинален неискористен Аметричен производ директно од Производителот Американска Метричка Корпорација. Прикажаните фотографии се само општа претстава за списокот на производи. Контакт Аметрик за детали. Ако не ја гледате големината на вашата потреба, прашајте. Ние акции повеќе 750,000 различни машини компоненти SKU. НИЕ ГИ КОРИСТИМЕ ОБЈАВЕНИТЕ EBAY/ ПРЕСМЕТАНИ ПРЕВОЗОТ СТАПКИ. НИЕ НЕ ГИ ОЗНАЧУВАМЕ ОВИЕ ОБВИНЕНИЈА. ВЕ МОЛИМЕ ПОТВРДЕТЕ ГИ ТАКСИТЕ ЗА ИСПОРАКА ПРЕД ДА НАРАЧАТЕ.

Карактеристики

Производи во категоријата