.

.

3Д креатор на ликови Марвел Одмаздници Мега Полнечка пакет Нова играчка

3Д креатор на ликови Марвел Одмаздници Мега Полнечка пакет Нова играчка

DEN 2.67

Износ
Залиха

Направете свој сопствен карактер на Марвел. Дизајниран да работи со креаторот на 3Д ликови (продаден одделно). Креирај Ironелезен човек, Хулк, Тор, Капетан Америка, Хокики, Локи, Визија, Ултрон, Црна вдовица. Секој пакет за полнење може да направи 9 уникатни карактери. Ако можете да го сонувате, можете да го направите тоа!. Направете свој сопствен карактер на Марвел. Дизајниран да работи со креаторот на 3Д ликови (продаден одделно). Креирај Ironелезен човек, Хулк, Тор, Капетан Америка, Хокики, Локи, Визија, Ултрон, Црна вдовица. Секој пакет за полнење може да направи 9 уникатни карактери. Ако можете да го сонувате, можете да го направите тоа!. Направете свои сопствени карактери со Марвел! Секој основен пакет за полнење може да направи 9 уникатни карактери дизајнирани да работат со создавачот на 3Д ликови (продадени одделно). Со мноштво различни восочни бои, декорации и додатоци, можностите се огромни како вашата имагинација, ако можете да сонувате, можете да го направите тоа!.

Карактеристики

Производи во категоријата