.

.

Celeste Stein Therapeuts Компресија чорапи, животински кругови, 15-20 mmHg, умерено

Celeste Stein Therapeuts Компресија чорапи, животински кругови, 15-20 mmHg, умерено

DEN 0.67

Износ
Залиха

Печатено и модерно; Една големина одговара на повеќето жени големини на чевли 5-11. Ја подобрува циркулацијата на протокот на крв; Да им дава олеснување на нозете додека сте, шетате, работите, патувате или да седите. Помага во намалување на болката од проширени вени. Animalивотински принт со вртечки мулти светли бои. ФДА-регистрирана медицински точна компресија. Патентиран процес. Печатено и модерно; Една големина одговара на повеќето жени големини на чевли 5-11. Ја подобрува циркулацијата на протокот на крв; Да им дава олеснување на нозете додека сте, шетате, работите, патувате или да седите. Помага во намалување на болката од проширени вени. Animalивотински принт со вртечки мулти светли бои. ФДА-регистрирана медицински точна компресија. Патентиран процес. Терапевтски чорапи за компресија. Дипломирана компресија на 3 точки, со концентрација на глуждот. Печатена и модерна, една големина одговара на повеќето жени големини на чевли 5-11. Помага во намалување на болката од проширени вени. Ја подобрува циркулацијата на протокот на крв. Да им дава олеснување на нозете додека сте, шетате, работите, патувате или да седите. Лесно е да се облече и да се соблече мешавината на најлон/спандекс. Одговара на големината на телето до 15 ".

Карактеристики

Производи во категоријата