.

.

Seco 63095 Chucking Reamer, дијаметар 5,02 mm, директно Шанк

Seco 63095 Chucking Reamer, дијаметар 5,02 mm, директно Шанк

DEN 4185.12

Износ
Залиха

Дијаметар на Reamer 5.02 mm; Dowel Pin Reamer (да/не) не; Преку/под големина Reamer (да/не) не; Reamer материјал цврст карбид. Тип на видови директно; Тип на флејта директно; Тип на варијабилен дијаметар Ниту еден. Целокупната должина 80,00 мм. Број на флејти 4; Максимален дијаметар на тресење 6,00 мм. Насока на сечење десна рака; Завршување на ремиер/обложување на комерцијална облога. Дијаметар на Reamer 5.02 mm; Dowel Pin Reamer (да/не) не; Преку/под големина Reamer (да/не) не; Reamer материјал цврст карбид. Тип на видови директно; Тип на флејта директно; Тип на варијабилен дијаметар Ниту еден. Целокупната должина 80,00 мм. Број на флејти 4; Максимален дијаметар на тресење 6,00 мм. Насока на сечење десна рака; Завршување на ремиер/обложување на комерцијална облога. Овие висококвалитетни, лесни за употреба, пренасочувачи се совршени за машинска обработка со високи перформанси и големо производство на серии. Оптимизираните оценки за сечење и геометрии нудат висока продуктивност во сите видови на материјали. Опсег на дијаметар 3-60 мм (0,1181 " - 2.362").

Карактеристики

Производи во категоријата