.

.

Цвет Суштина Услуги Пет-Цвет Формула

Цвет Суштина Услуги Пет-Цвет Формула

DEN 2.67

Износ
Залиха

Природен Лек За Ослободување Од Стрес на д-р Бах. Хербален Додаток. Сертифициран Органски од Ѕвездени Услуги За Сертификација, Ад. Сертифицирана Биодинамика Од Здружението Деметра, Ад. Лековити Билки. Природен Лек За Ослободување Од Стрес на д-р Бах. Хербален Додаток. Сертифициран Органски од Ѕвездени Услуги За Сертификација, Ад. Сертифицирана Биодинамика Од Здружението Деметра, Ад. Лековити Билки. Подготвен според оригиналните методи На Д-р Едвард бах.

Карактеристики

Производи во категоријата