.

.

3 пакет Vecoax Minimod-2 | HDMI до Coax Modulator за да ги дистрибуирате вашите извори на видео HDMI на сите телевизори како HD канали во текот на постојните кабли за ТВ Coax

3 пакет Vecoax Minimod-2 | HDMI до Coax Modulator за да ги дистрибуирате вашите извори на видео HDMI на сите телевизори како

DEN 1.33

Износ
Залиха

Дистрибуирајте HDMI видео извори на неограничени телевизори на кое било растојание. Едноставна инсталација на приклучокот N На кое било место во текот на постојните ТВ кабли. Целосна HD 1080p Dolby видео дистрибуција на сите телевизори. Поврзете го вашиот извор на HDMI, поврзете го ТВ -кабелот, спасете ги телевизорите и гледајте. Идеално за дома, хотел, црква, салата, училишта, безбедност и секоја дистрибуција на видео. PVI VECOAX MINIMOD-2 is an HDMI To Coax HD RF Modulator to convert your HDMI video sources into real HDTV channels you can inject directly on your existing TV Coax Cables and scan / find / watch in perfect full HD dolby on all your TVs at any растојание. Нема потреба од нови кабли ниту додатоци зад телевизорите, едноставно поврзете ги вашите извори на видео HDMI со Mini Mod, поставете го бројот на каналот што го сакате и пронајдете го каналот на сите ваши телевизори, заедно со другите канали. Додадете повеќе минимали за да создадете повеќе канали по потреба, без ограничувања, за да создадете професионално целосна решение за видео дистрибуција на Dolby HDMI од 1080p, каде било, идеално за кој било потрошувач, дом, безбедност, комерцијални, професионални апликации.

Карактеристики

Производи во категоријата