.

.

Опрема за педали Фитнес затегната преклопна виткана тетива за стопирање домашни фитнес и јога опрема јога плута 2

Опрема за педали Фитнес затегната преклопна виткана тетива за стопирање домашни фитнес и јога опрема јога плута 2

DEN 535.84

Износ
Залиха

Прилагодливата табла за истегнување е дизајнирана да ги истегне мускулите на долниот дел од нозете и нозете за да ја зголеми флексибилноста и да ја намали напнатоста. За сите должици на нозете, но особено ефикасни за видови на мускулите на телето, повреди на тетива и плантарна фасцилитис. Пет брзини, можат да се прилагодат на 4 различни агли, 20, 30, 40, 45 и 50, оптоварување до 136 кг. Повеќенаменски наклонети табли, продолженија за теле и нозе со -илп. Наклонетата табла е изработена од ABS материјал без вкус, без чистење, без чистење, без деформација. Опрема за педали Фитнес затегната преклопена преклопна стоп -тетива стои на тетиви Дома фитнес и јога опрема Јога плута 2 Копната табла е изработена од ABS материјал без вкус, без чистење без деформација.1 x Фитнес педалфив запчаници, може да се прилагоди на 4 различни агли, 20, 30, 30 , 45 и 50, оптоварување до 136 кг. Прилагодливата табла за истегнување е дизајнирана да ги истегне мускулите на долниот дел на нозете и нозете за да ја зголеми флексибилноста и да ги намали наклоните на напнатоста на тензијата, на напнатоста на телето и нозете со сите се протегаат на долните нозе, но особено ефикасни За соеви на мускулите на теле, повреди на тетива и плантарна фасцилитис.

Карактеристики

Производи во категоријата