.

.

Сандвик коромант 880-Д5200Л40-03 Кородрил 880 Индексирање Вметнете Вежба, 880.Л-03 Код За Стил На Алатка, 1.575 Стебло, 40 мм Дијаметар На Стеблото

Сандвик коромант 880-Д5200Л40-03 Кородрил 880 Индексирање Вметнете Вежба, 880.Л-03 Код За Стил На Алатка, 1.575 Стебло, 40 мм

DEN 12976.00

Износ
Залиха

Кородрил 880 ШЕНК ИСО 9766. Алатки за дупчење, стандард. Индексирани Вежби За Кратки Дупки. Кородрил 880 Индексирани вметнете вежба дијаметар 52мм Дупчење Носителите Алатка Стил код 880.Л-03 Цилиндрично стебло/стегање со Рамна прирабница според ИСО 9766 Пакување од 1.

Карактеристики

Производи во категоријата