.

.

Diamond Hole видна 100мм 4 инчи со центар за вежбање за керамика, порцелан, плочка, стакло, гранит кварц, мермер, скапоцен камен

Diamond Hole видна 100мм 4 инчи со центар за вежбање за керамика, порцелан, плочка, стакло, гранит кварц, мермер, скапоцен камен

DEN 2.33

Износ
Залиха

Бит за вежбање со дијаманти е дијаметар од 100мм 4 инчи. Длабочината на сечење е 1,06 инчи. Шанк на пилата за дијамантска дупка е круг од 3/8 "може да одговара за чак 3/8". Добар квалитет на дијамант, и со посебен дизајн, постои центар за вежбање за функција за позиционирање, што е погодно за водење на пилата на дупката, по формирање на дупката. Прекрасен изглед, одлична антирустична функција со третман на позлата со хром. Одлични резултати во керамика, порцелан, плочка, стакло, гранит кварц, мермер, скапоцен камен. Предлагаме да користите вода за да го изладите малку дијамантската вежба за вежбање за да спречите прегревање. Бит за вежбање со дијаманти е дијаметар од 100мм 4 инчи. Длабочината на сечење е 1,06 инчи. Шанк на пилата за дијамантска дупка е круг од 3/8 "може да одговара за чак 3/8". Добар квалитет на дијамант, и со посебен дизајн, постои центар за вежбање за функција за позиционирање, што е погодно за водење на пилата на дупката, по формирање на дупката. Прекрасен изглед, одлична антирустична функција со третман на позлата со хром. Одлични резултати во керамика, порцелан, плочка, стакло, гранит кварц, мермер, скапоцен камен. Предлагаме да користите вода за да го изладите малку дијамантската вежба за вежбање за да спречите прегревање. Дијамантска дупка, дијаметарот е 100мм 4 инчи, длабочината на сечење е 1,06 инчи.Екселент резултира во керамика, порцелан, плочка, стакло, гранит кварц, мермер, скапоцен камен. Ве молиме, користејќи вода за да го изладите малку дупчалка за дијаманти за да спречите прегревање.

Карактеристики

Производи во категоријата