.

.

Бинокуларен Зум 8-24х50 Централно Тркало зумирање

Бинокуларен Зум 8-24х50 Централно Тркало зумирање

DEN 0.33

Износ
Залиха

БИНОКУЛАРЕН ЗУМ 8-24Х50 ЈАПОНИЈА. ДВОГЛЕД 8-24Х50 НАПРАВЕН ВО ЈАПОНИЈА СО ОСОБЕНО ДИСПОЗИТИВНО ЗУМИРАЊЕ Ново За овој двоглед за зумирање кој се карактеризира со одличен и уникатен дизајн, сосема различен од вообичаените двогледи за зумирање. Зумирањето се врши преку централно тркало, наместо преку лост, и му нуди на гледачот удобна употреба и повисоки оптички перформанси, давајќи му на двогледот робусност и сигурност. Произведени Во Јапонија.

Карактеристики

Производи во категоријата