.

.

12/3 AGG Триплекс Конзервирана Морска Жица, Црна/Зелена/Бела 50 Стапки

12/3 AGG Триплекс Конзервирана Морска Жица, Црна/Зелена/Бела 50 Стапки

DEN 0.67

Износ
Залиха

Тип III 65/.0100 Прамен. Рамен / Номинален ОД .230 х .528 инчи. Висока Флексибилност. Калај обложен бакар со јакна отпорна на влага, масло, хемикалии, бензинско гориво. Дизајниран да ги исполнува барањата НА САЕ, АБИЦ, УЛ и Крајбрежната Стража, 600 волти, 105°C суви, 75°C влажни. Тип III 65/.0100 Прамен. Рамен / Номинален ОД .230 х .528 инчи. Висока Флексибилност. Калај обложен бакар со јакна отпорна на влага, масло, хемикалии, бензинско гориво. Дизајниран да ги исполнува барањата НА САЕ, АБИЦ, УЛ и Крајбрежната Стража, 600 волти, 105°C суви, 75°C влажни. Тип III 65/.0100 Прамен. ЦРНА / ЗЕЛЕНА/БЕЛА Номинална ОД .230 х .528 инчи. Конструкција : Конзервирана заглавена бакарна изолација за да се исполнат барањата НА САЕ, АБИЦ, УЛ и Крајбрежната Стража, 600 волти, 105°C. Различни изолирани единечни проводници се екструдираат заедно, паралелно со цврста пвц јакна.Оценки : Дизајниран Да ги задоволи барањата На Лабораториите За Преземачи, Ад. за кабел за брод 105°C сува, 75°C влажни, (П.н.Е. - 5 W2). Исто така, ги исполнува спецификациите На Одделот За Транспорт Крајбрежна Стража" Чамци и Придружна Опрема " безбедносни стандарди за системи за електрично и бензинско гориво ЦФР 33 Дел 183.

Карактеристики

Производи во категоријата