.

.

Џонард Алатки Р-30В-0050 Бела Изолирана Ролна Од Бакарна Жица Кинар, 30 АВГУСТ, 50 стапки Должина

Џонард Алатки Р-30В-0050 Бела Изолирана Ролна Од Бакарна Жица Кинар, 30 АВГУСТ, 50 стапки Должина

DEN 202.24

Износ
Залиха

РАЗНОВРСНА УПОТРЕБА : Кинарската жица е флексибилна, лесна и силна, што ја прави идеално прилагодена во жичана обвивка, напојување, медицински и воздушни апликации, како што е прототипирање на плочки поради неговата помала тежина и помал вкупен дијаметар. ВИСОКА СПРОВОДЛИВОСТ : висока спроводливост без Кислород (OHFC) сребрен бакарен проводник обезбедува исклучителна електрична спроводливост и флексибилност. ГРУБА ОТПОРНОСТ : кинарската изолација обезбедува отпорност на висока температура, одлична отпорност на триење и ја прави жицата отпорна на широк спектар на хемикалии, вклучувајќи ги повеќето неоргански и органски киселини, бази, алкохоли, халогенирани растворувачи и алифатични и ароматични јаглеводороди. УЛ НАВЕДЕНИ : Оваа Кинарска жица ги исполнува или надминува СТАНДАРДИТЕ НА УЛ 1422 за да обезбеди висок квалитет и одлична безбедност. 1. 1. ОК Индустрии е поделба На Џонард Алатки. Обично се користи таму каде што е потребна флексибилност, сила и мала тежина, Кинарската жица е идеално прилагодена во жичана обвивка, напојување, медицински и воздушни апликации. Исто така, најчесто се користи за прототипирање на плочки поради неговата помала тежина и помал вкупен дијаметар. Дополнително, кинарската изолација обезбедува одлични механички својства во голем температурен опсег и е отпорна на широк спектар на хемикалии, вклучувајќи ги повеќето неоргански и органски киселини, бази, алкохоли, халогенирани растворувачи и алифатични и ароматични јаглеводороди. Овие својства ја прават Кинарската жица одличен избор кога работите дури и во најтешките еколошки апликации. Оваа жица го содржи и следново : OHFC (висока спроводливост без кислород) бакарен проводник обложен со сребро обезбедува исклучителна електрична спроводливост и флексибилност кинарската изолација обезбедува висока отпорност на температура (до 105°C) и одлична отпорност на абење Ги Исполнува или надминува СТАНДАРДИТЕ UL 1423.

Карактеристики

Производи во категоријата