.

.

Колер Разбуди Дождовница

Колер Разбуди Дождовница

DEN 3856.80

Износ
Залиха

Перформансите на спреј обезбедуваат искуство со дожд. Аголните млазници обезбедуваат спреј со целосна покриеност. Прилагодливиот вртлив топчест спој овозможува прецизно прилагодување на прскањето. Masterclean sprayface има лесна за чистење површина која издржува таложење на минерали. 2,5 гпм (9,5 лпм) максимална стапка на проток на 45 пси (3,1 бари). Се препорачува за употреба со колони за туширање Со Хидрорел К-45210, К-45212, К-45211 и К-45209 (продадени одделно). Координира со други производи во колекцијата Разбуди. Ѕид-или таванот-монтирање. 1/2 -14 нпт врска. Туш рака и прирабница се продаваат одделно. Донесете ја заживувачката свежина на летниот дожд под туш со будниот дожд од 8 инчи. Оптимизираниот спреј со аголни млазници генерира униформа шема на прскање со широка, рамномерна покриеност, симулирајќи го искуството на одење под топол туш за дожд. Разбудената врнежлива глава може да се инсталира на туш - рака на ѕид или таван, а вртливиот спој овозможува прецизно поставување на спрејот. Неговиот едноставен и современ дизајн ја надополнува колекцијата Разбуди.

Карактеристики

Производи во категоријата