.

.

2 Fleetguard WF2127

2 Fleetguard WF2127

DEN 0.67

Износ
Залиха

Хемиски додаток ниту еден. Севкупна висина 146,3 мм (5,76 во). Најголем ОД 95,76 мм (3,77 во). Големина на низата M36 x 2-6g in, Cummins Signature M36x2.0 ES DCA-0 единици. * Испратено од Rocky Mountain Truck и приколка *. Хемиски додаток ниту еден. Севкупна висина 146,3 мм (5,76 во). Најголем ОД 95,76 мм (3,77 во). Големина на низата M36 x 2-6g in, Cummins Signature M36x2.0 ES DCA-0 единици. * Испратено од Rocky Mountain Truck и приколка *. *Пакетот содржи 2 Fleetguard WF2127*.

Карактеристики

Производи во категоријата