.

.

Airaid 721-242 Универзален филтер за воздух за прицврстување: овален затегнат; 6 во ID на прирабница; 8 во висина; 9.156 во x 7,5 во база; 6,375 во x 3.875 во врвот

Airaid 721-242 Универзален филтер за воздух за прицврстување: овален затегнат; 6 во ID на прирабница; 8 во висина; 9.156 во

DEN 2079.84

Износ
Залиха

Супериорна филтрација; Без филтер за масло. Ги зголемува перформансите и километражата. Перење и еднократно. Рачно изградена со употреба на најдобрите материјали. Компоненти за внес на воздух. Компоненти за внес на воздух. Филтер за замена на комплетот Камаро 2010 година.

Карактеристики

Производи во категоријата