.

.

Филтер за воздух на моторот Specter Essentials од K&N: Premium, 50-процентно подолг живот: Fits Select 2002-2012 Chevy/Buick/Cadillac/Saturn/Pontiac SPA-2249

Филтер за воздух на моторот Specter Essentials од K&N: Premium, 50-процентно подолг живот: Fits Select 2002-2012 Chevy/Buick/Cadillac/Saturn/Pontiac

DEN 0.67

Износ
Залиха

Погледнете го описиттон на производот за целосен список на компатибилни возила. Помалку одржување : Интервалот за промена на 18,000 милји трае подолго од филтрите за воздух на моторот на 12,000 милји- нашите филтри за воздух се дизајнирани да го одржуваат вашето возило на патот подолго додека доставуваат поконзистентен проток на воздух до вашиот мотор. 50% подолг живот : Технологијата на филтрирање со висок капацитет стапици повеќе нечистотии и остатоци со цел да му дадете на вашиот мотор чист воздух што треба да го изврши оптимално за 18,000 милји. Над 99% ефикасност : Премиум Заштита на моторот : Валканите, запушените или неефикасните филтри за автоматски воздух можат да го отежнат вашиот мотор да го прими протокот на воздух што му е потребно- Спектарот Есенцијал Филтрите за воздух се дизајнирани да вршат подобри и да ги надминат другите брендови за филтрирање на воздухот. Заштедете 50 УСД : Во текот на животот на вашето возило. Лесно инсталирање : Нашите филтри за воздух на моторот се дизајнирани да се вклопат директно во вашата фабричка кутија за воздух и не бараат модификација на возилото- оваа брза надградба може да се заврши за неколку минути без никакви алатки. Воздушен филтер. Воздушен филтер. Compatible Vehicles : 2008-2012 CHEVROLET Malibu 2006-2011 BUICK Lucerne 2006-2011 CADILLAC DTS 2007-2010 PONTIAC G6 2005-2009 CHEVROLET Equinox 2006-2009 PONTIAC Torrent 2007-2009 SATURN Aura 2007-2009 SUZUKI XL-7 2002-2007 SATURN Vue Крст референца : Champ AF3594 K & N 33-2249 Saturn 22678970 STP PSA9492 STP SA9492.

Карактеристики

Производи во категоријата