.

.

Замена на филтерот за филтрирање на воздухот IFJF CA5876 за Dodge Sprinter 2500 3500 2.7L L5 2003-2006 FrightLiner Sprinter 2500 3500 2002-2006 Заменува 51035555AAA 0030948304

Замена на филтерот за филтрирање на воздухот IFJF CA5876 за Dodge Sprinter 2500 3500 2.7L L5 2003-2006 FrightLiner Sprinter

DEN 868.80

Износ
Залиха

Подготовка : Замена за Dodge Sprinter 2500 3500 2.7 L L5 2003-2006, Fright Liner Sprinter 2500 3500 2.7 L L5 2002-2006 и повеќе. Крст референца : 5103555 AA, CA5876, AF25319, C32338/1.0030948304,2 D0129620 A, PA4601, P784015,42351. Функција : Овозможува оптимален состав на односот на гориво-воздух и гарантира дека перформансите на моторот се конзистентни. Пакетот вклучува : 1 x CA5876 филтер за воздух. Топло навестување : Ве молиме, редовно заменете го филтерот за да го задржите моторот во добра состојба. Спринтер 2500 2.7 L L5 2003-2006. Спринтер 3500 2.7 L L5 2003-2006. Frightliner. Спринтер 2500 2.7 L L5 2002-2006. Спринтер 3500 2.7 L L5 2002-2006. Мерцедес-Бенз. Спринтер 616 2001-2006. LT28 2.5 TDI 1996-2001. LT28 2.8 TDI 1997-2002. LT35 2.5 TDI 1996-2001. LT35 2.8 TDI 1997-2002. LT46 2.5 TDI 1996-2001. LT46 2.8 TDI 1997-2002.

Карактеристики

Производи во категоријата