.

.

Замена на филтерот за убијци за Rexroth 960LAH10XLF000M

Замена на филтерот за убијци за Rexroth 960LAH10XLF000M

DEN 748.64

Износ
Залиха

Гордо произведен во САД. Медиуми : Микроглас. Строга контрола на квалитетот за супериорен производ. Произведени со највисок квалитет на материјали што се достапни на пазарот. Филтерски вкрстени референци P/N Rexroth 960 LAH10 XLF000 M. Замената на филтерот за убијци за Rexroth 960 LAH10 XLF000 M FILLER FILTER PROUNDS се произведуваат со највисок квалитет на материјали и техники на пазарот денес. Сите елементи на филтрацијата се загарантирани за да ги исполнат или надминуваат сите спецификации на производството на оригинална опрема. Производите за филтрирање на убијци се подложени на строга програма за тестирање и се придржуваат кон повеќе ISO стандарди за филтрација. Сите предмети означени со замена или еквивалент не се поврзани со оригиналното производство. Броевите на дел се за повикување само на вкрстениот дел. Сите трговски марки, регистрирани или нерегистрирани, се трговски марки на нивните соодветни сопственици. Референцата им се прави на овие компании само за да се идентификува компатибилноста на производите Killer Filter Inc. со OEM производот; OEM не ги спонзорираше или одобри нашите филтри или производи и филтер за убијци, вклучително и не тврди дека прави производи за OEM или снабдување на оригинални OEM производи во повеќето случаи.

Карактеристики

Производи во категоријата