.

.

Контрола на кабел за гаснење на кабел за гаснење на кабел од 22/8 '22мм за кинески 50CC 70CC 90CC 110CC 125CC 250CC ATV QUAD GO KART KAZUMA TAOTAO

Контрола на кабел за гаснење на кабел за гаснење на кабел од 22/8 '22мм за кинески 50CC 70CC 90CC 110CC 125CC 250CC ATV QUAD

DEN 0.33

Износ
Залиха

Погодно за кинески 50 CC 70 CC 90 CC 110 CC 125 CC 150 CC 200 CC 1 X Кабел за забрзување. Погодно за кинески 50 CC 70 CC 90 CC 110 CC 125 CC 150 CC 200 CC 1 X Кабел за забрзување. Fit for Chinese 50cc 70cc 90cc 110cc 125cc 150cc 200cc & 250cc atv Quad како што се таотао, buyang, coolsport, lifan, kazuma, red ,, redcat, орел и мини мото Quad 4 Stroke 110 CC - 150cc Quads. Fit : Легура 7/8 '' 22мм палецот на гаснење на кабелот за гаснење на кабелот собрание за кинески 50 -250cc АТВ квад Казума Сончев.

Карактеристики

Производи во категоријата