.

.

Вестил Цврста Цевка Пост 18 Во Завртки Стил Жолта

Вестил Цврста Цевка Пост 18 Во Завртки Стил Жолта

DEN 2333.60

Износ
Залиха

СТРАЖА ЖЕЛЕЗНИЧКИ. 3 ребрести дизајн за дополнителна сила. Жолта печена завршница обложена со прав за дополнителна цврстина. Шина во стилот на завртки за сигурно позиционирање. Претходно дупчат дупки за монтирање на површината. Заштитата на опремата, инвентарот и што е најважно поединци од оштетување или повреда е секогаш загрижувачка. Но, со структурно силна стражарска шина, тие грижи можат да бидат олеснети. Шините имаат 3 ребра за отпорност на удар и во затворени простории и надвор. Дизајнот на шината во стилот на завртки му овозможува на корисникот безбедно да ги прицврсти шините на место. Завршна облога обложена со прав за вградена дополнителна цврстина. Дополнителни мислења се достапни и се продаваат одделно. Доколку се додаде шина на постоечка шина и делница, потребен е само еден столб.

Карактеристики

Производи во категоријата