.

.

Дру Стафорд Потпиша Винипег Авиони Хокеј Пак Автограм 1б-Автограм Нхл Пакови

Дру Стафорд Потпиша Винипег Авиони Хокеј Пак Автограм 1б-Автограм Нхл Пакови

DEN 1135.84

Износ
Залиха

Ако е автограм, вклучува индивидуално нумериран, евидентен холограм. Категорија; Автограм Нхл Пакови. Дру Стафорд Потпиша Винипег Авиони Хокеј Пак Автограм 1б ако производот е непотпишан или не се користи игра, холограм нема да бидат вклучени привлече стафорд сувенири. Винипег Авиони сувенири.

Карактеристики

Производи во категоријата