.

.

АВТОГРАМ ОНДРЕЈ Касе Анахајм Патки Хокеј Пак-Автограм Нхл Пакови

АВТОГРАМ ОНДРЕЈ Касе Анахајм Патки Хокеј Пак-Автограм Нхл Пакови

DEN 863.84

Износ
Залиха

Ако е автограм, вклучува индивидуално нумериран, евидентен холограм. Категорија; Автограм Нхл Пакови. Автограм ОНДРЕЈ Касе Анахајм Патки Хокеј Пак. Потпишан Во Сребрена шарпи. Ако производот е непотпишан или не се користи игра, холограмот нема да биде вклучен Ондреј касе сувенири. Анахајм патки сувенири.

Карактеристики

Производи во категоријата