.

.

Прекинувач за притисок на проветрувањето на печката - одговара на гасниот дел од триделта # PPS10122-2724

Прекинувач за притисок на проветрувањето на печката - одговара на гасниот дел од триделта PPS10122-2724

DEN 0.67

Износ
Залиха

Ова е сосема нов прекинувач за воздух за гасни печки. Прекинувач за воздух со врвен квалитет на печката. Направено во САД!. Ова е сосема нов прекинувач за воздух за гасни печки. Прекинувач за воздух со врвен квалитет на печката. Направено во САД!. Ова е сосема нов прекинувач за воздух за гасни печки.

Карактеристики

Производи во категоријата