.

.

Пролетен пин, слот, M8x30mm L, PK10

Пролетен пин, слот, M8x30mm L, PK10

DEN 233.28

Износ
Залиха

Вистинска диа. (Мин.-Макс) : 8.50-8,80мм, номинален дијаметар : 8 мм, исполнува : ISO 8752. Актуелна диа. ) Дија. 8мм, должина на прицврстувач 30мм, стандарди UNS G10700 / G10740, номинален дијаметар M8, толеранција на должина +/- 0,50мм, дебелина на wallидот 1,50мм, референца за должина на шалтер 2,00мм, должина на шалтер (мин.) 2,00мм, вистинска диа. (Мин.-Макс) 8.50-8,80мм, одговара на дупката Дија. (Мин.-Макс.) 8.00-8.30мм, јачина на двојна стрижење (lbs.) 9613, Работата на цврстината на Роквел.

Карактеристики

Производи во категоријата