.

.

БЕН 10 НОВ ЈУЖЕН ВЕЛС

БЕН 10 НОВ ЈУЖЕН ВЕЛС

DEN 1.33

Износ
Залиха

Ѕвезда како бен 10 во три возбудливи нови епизоди. Откријте возбудлива нова приказна, преполна со хумор и акција. Отклучете и трансформирајте се во 10 неверојатни вонземски суштества со уникатни способности. Зачувајте го денот со експлозивна борба и забавно решавање загатки. Запознајте ги вашите омилени ликови и истражете различни локации. Како Бен Тенисон, ваше е да го спасите светот. Преземете некои од најозлогласените непријатели на Бен, вклучувајќи Ги Зомбозо, Кралицата Пчела и Временските Глави. Отклучете и трансформирајте се во сите десет неверојатни вонземски форми на Бен. Откријте возбудлива нова приказна во три нови епизоди и користете ги уникатните борбени потези на секој вонземјанин за да ги победите непријателите, да решите забавни загатки и да го спасите денот.

Карактеристики

Производи во категоријата