.

.

Сигма Електрични 14381бр 1/2-инчен 1 Дупка Тркалезна Капак Светилка, Бронза

Сигма Електрични 14381бр 1/2-инчен 1 Дупка Тркалезна Капак Светилка, Бронза

DEN 2.33

Износ
Залиха

Се користи за монтирање на еден држач за светилки со 1/2-во нокаут. Комплименти 4-во. тркалезни водоотпорни кутии инсталирани на влажни, влажни или суви локации. Излеана конструкција и прашок обложен за отпорност на корозија. Производот е наведен и погоден за влажни локации. Производот Е нема3р оценет. Се користи за монтирање на еден држач за светилки со 1/2-во нокаут. Комплименти 4-во. тркалезни водоотпорни кутии инсталирани на влажни, влажни или суви локации. Излеана конструкција и прашок обложен за отпорност на корозија. Производот е наведен и погоден за влажни локации. Производот Е нема3р оценет. Кружниот држач за светилки на сигма, отпорен на временски услови, покрива со една дупка од 1/2, обезбедува локација за монтирање на еден држач за светилки. Нивната цврста, излеана конструкција спречува пенетрација на влага и е обложена со прав за отпорност на корозија. Опфаќа комплимент тркалезни кутии и држачи за светилки На Сигма и се погодни за инсталација на влажни, влажни или суви локации. Опфаќа вклучуваат хардвер и заптивка.

Карактеристики

Производи во категоријата