.

.

Кабелски врски природни / бели 4, 8х300мм 200 парчиња самозатворање / нормално

Кабелски врски природни / бели 4, 8х300мм 200 парчиња самозатворање / нормално

DEN 1516.80

Износ
Залиха

Идеален за подобрување на домот, управување со кабли, специјални прилики, пакување или во градината. Работна температура : -40 C до +85 C-класа На Запаливост UL 94 V-2-CE декларација, во согласност со EN / IEC 62275 и UL 62275 / Ro HS во согласност. Изработен од најлон-полиамид 6/6-отпорен на надворешни влијанија и УВ зрачење. Врвен квалитет. Спакувани на 100 парчиња. Опис : Европски производ отпорен На Пламен или само-гаснење Според ул 94 Класа В2 Високата цврстина на истегнување и добриот врвен квалитет овозможуваат сигурно и трајно врзување, прицврстување и затворање. Технички податоци : оптоварување на работната температура : -40 Ц - + 85 Ц Температура за време на склопувањето : -10 Ц - + 60 Ц затегнувачка сила : 8,1 Кг. На ширина од 2,5 мм 18 кг. Со ширина од 3,6 мм 22 кг. Со ширина од 4,8 мм 54 кг со ширина од 7,6 мм 80 кг со ширина од 8,8 и 9,0 мм максимално дозволено кратко оптоварување на топлина +110 ц температура на Топење + 240 С отпорност на Пламен * според законот УЛ 94 Класа В2.

Карактеристики

Производи во категоријата