.

.

Кабел за контрола на преносот за RS2 RS3 RS3 PRO, напојување со добиточна храна и податоци-13inches

Кабел за контрола на преносот за RS2 RS3 RS3 PRO, напојување со добиточна храна и податоци-13inches

DEN 529.60

Износ
Залиха

[Кабел] Функции исто како и верзијата DJI OEM, кабелот е отпорен на ладно, отпорен на преклопување, отпорен на масло, полесна и супер флексибилна 6-јадрена жица. [Конектор] USB C директно до 6-пински директен кабел. [Должина] 13-инчен / 33см. Ако ви треба сопствена должина, ве молиме контактирајте со нас. [Квалитет] Пред пратката, производот помина тест RS3 Pro и DJI. [Сигурна гаранција] Лошиот кабел ќе предизвика непредвидливи неуспеси на опремата. За да го заштитите вашиот уред, безбедно и стабилно снимање, користете производ за напојување со високо квалитетен кабел. Во Ланзику, ние веруваме во нашите производи. Затоа ги поддржуваме сите со гаранција од 24 месеци и обезбедуваме пријателска, лесна за поддршка. Знајте дека вашата инвестиција ќе вреди. [Кабел] Функции исто како и верзијата DJI OEM, кабелот е отпорен на ладно, отпорен на преклопување, отпорен на масло, полесна и супер флексибилна 6-јадрена жица. [Конектор] USB C директно до 6-пински директен кабел. [Должина] 13-инчен / 33см. Ако ви треба сопствена должина, ве молиме контактирајте со нас. [Квалитет] Пред пратката, производот помина тест RS3 Pro и DJI. [Сигурна гаранција] Лошиот кабел ќе предизвика непредвидливи неуспеси на опремата. За да го заштитите вашиот уред, безбедно и стабилно снимање, користете производ за напојување со високо квалитетен кабел. Во Ланзику, ние веруваме во нашите производи. Затоа ги поддржуваме сите со гаранција од 24 месеци и обезбедуваме пријателска, лесна за поддршка. Знајте дека вашата инвестиција ќе вреди.

Карактеристики

Производи во категоријата