.

.

Орек Комерцијални Канистер Правосмукалка Кеси ПТ10, ПТ-57

Орек Комерцијални Канистер Правосмукалка Кеси ПТ10, ПТ-57

DEN 2.67

Износ
Залиха

Орек Комерцијални Канистер Правосмукалка Кеси. Одговара, ПТ-57, 18, 33, 175 Галон Капацитет. 5 Кеси ВО Пакет ДЕЛ БР. Т960 Орек Комерцијални Вакуум Кеси О-ПТ10. Орек Комерцијални Канистер Правосмукалка Кеси. Одговара, ПТ-57, 18, 33, 175 Галон Капацитет. 5 Кеси ВО Пакет ДЕЛ БР. Т960 Орек Комерцијални Вакуум Кеси О-ПТ10. Орек Комерцијални Канистер Правосмукалка Кеси. Одговара, ПТ-57, 18, 33, 175 Галон Капацитет. 5 Кеси ВО Пакет ДЕЛ БР. Т960 О-ПТ10 ПКПТ10 59-2410-04.

Карактеристики

Производи во категоријата