.

.

Микролитар 07-2045Г-201-комплет со Склопени плочи со зелено Капаче Пресечен Тефлонски / Силиконски Затворач, Инсталирани Конусни Влошки, Јасни, 350 €l

Микролитар 07-2045Г-201-комплет со Склопени плочи со зелено Капаче Пресечен Тефлонски / Силиконски Затворач, Инсталирани Конусни

DEN 2331.68

Износ
Залиха

Конусни Инсерти Инсталирани. 350. Произведени Од ДВК Живот Науки Ад. Земја на потекло : Сад. Микролитар 07-2045Г-201-комплет со склопени плочи со зелено Капаче Пресечен Тефлонски / Силиконски Затворач, Инсталирани Конусни Влошки, Јасни, 350 €l.

Карактеристики

Производи во категоријата